Prirodni lijek uz pomoć koga ćete se osloboditi cista

Ciste u organizmu su česta pojava, i na sam pomen mnogima već nije dobro. Ali  možete ih izliječiti uz pomoć ove biljke. Ovo je recept za lijek koji je mnogima pomogao.

Latinski naziv za ovu biljku je “uvijek živuća” što znači da je neuništiva bez obzira na uslove kojima je okružena. Gdje raste čuvarkuća i razmnožava se tu svoju “uvijek živuću” i neuništivu energiju prenosi i na kuću i domaćinstvo.

Grci i Rimljani su sadili čuvarkuću pored drugih biljaka da ih zaštite od gusjenica, raznih insekata i štetočina, a Karlo Veliki (a kasnije i njegov sin Ljudevit Pobožni) su naredili svojim podanicima da između 72 biljke koje su obavezni da sade na njivama i vrtovima bude i čuvarkuća.

Sastojci:

 

– pola kilograma lista čuvarkuće

 

– 1 kilogram domaćeg meda

Priprema:

Listove čuvarkuće sameljite u blenderu, pa dobijenu smjesu prebacite u odgovarajuću posudu zajedno s medom, a zatim sve ručno sjedinite .

Smjesu prespite u veću teglu i zatvorite, zatim je obložite da biste zaštitili lijek od svakog kontakta sa svjetlosti. Ostavite teglu da odstoji 5 dana u frižideru.

Upotreba:

Od šestog dana na prazan stomak uzimajte po dvije plastične kašike ovog lijeka. Nakon toga ne bi trebalo da jedete barem 20 minuta.

Izvor: srbijadanas

Slični članci

Ostavi komentar