Životni partner Opre Vinfri dao najbolju definiciju uspješne veze

Stejdmen Graham, životni partner slavne voditeljke Opre Vinfri  sa kojom je u vezi već 43 godine u emisiji američke vodeljke  Elen DeDženeres na njeno pitanje“ Oprah i ti dugo ste zajedno. Veze su ponekad teške. Pretpostavljam da bi bilo teško biti u vezi s nekim poput nje ako istinski  ne poznaješ samog sebe i nemaš samopouzdanja“ dao je zanimljiv odgovorio.

„Tajna naše veze je u tome što želim najbolje za Opru. Posvećen sam njenoj sreći. Želim da bude najbolja verzija sebe koja može biti i ona je odlična u tome. Ja sam uspio da nađem svoju sreću, da razvijem svoje vještine, svoje talente i zadovoljan sam s tim. Imati dobrog partnera koji ti pomaže da razvijš svoj potencijal, a istovremeno da on razvija i vlastiti je sjajna kombinacija.

Par koji ima netradicionalnu vezu, o braku je razmišljao kratko. Voditeljka  je priznala kako je odlučila da nikad ne želi da se uda u trenutku kada ju je Stejdmen – zaprosio.

Kazala je kako tada shvatila da joj je bilo važno da neko ima želju da se oženiti sa njom, ali iskrena želja za bračnom zajednicom kod nje nikada nije postojala.

Otkazali su vjenčanje i nakon toga nikad više nisu razgovarali o braku

Izvor: Zadovoljna.hr.

Slični članci

Ostavi komentar