Tri odjevne kombinacije koje ćete voljeti ove zime

Tri odjevne kombinacije koje ćete voljeti ove zime

Kada otpočne hladno razdoblje modni sladokusci likuju! Konačno mogu da prošetaju omiljeni par čizama i kaput, da smišljaju nove kombinacije i dopunjuju ih sa novim detaljima. Međutim, ta sreća nerijetko je kratkog vijeka.

Kada prođe prvi mjesec zimske sezone, ubrzo shvatimo da smo poprilično ograničeni.

I upravo kalendarski period u kome smo jeste taj koji nas ograničava, vrlo je jednostavno: hladno je i zaista nam je prioritet da nam prije svega bude toplo i udobno.

U tim uslovima zaista je teško ne izgledati poput velike pernate kocke na dvije noge, ali činjenica je i da ne mora baš zaista da bude tako.

Kamere čuvenih street style fotografa na ulicama modnih metropola revnosno beleže svaki korak dama koje su već dokazale i pokazale svoje stilsko umijeće, kao i uticaj na društvenim mrežama.

One su te koje žive modu svaki dan i kojima je izazov da stilom pobede svakodnevicu, kakvi god uslovi da ih okružuju.

U tome naravno uspijevaju.

Iako ćete u prvi mah pomisliti da za ove stajlinge treba mnogo odvažnosti, imajte na umu da moda i jeste izazov i da ako ne pokušate, ni ne znate kako ćete se osjećati, još manje kako bi ove kombinacije izgledale na vama.

Možda baš tako dobro da ćete se zbog njih osećati bolje u svojoj koži.

Zato rizikujte!

View this post on Instagram

📸: @thestyleograph PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Haljina + perjana jakna

Ukoliko posjedujete jednu od onih divno toplih „jorgan jakni“, tačnije maksi perjanih jakni i svaki put kada izlazite napolje morate da oprostite sebi što opet izgledate kao džak, ali vam je makar toplo, vrijeme je da se to promijeni. Nećemo vam previše opisivati ovaj stajling, jer slika je rekla sve. Haljina, pantalone, jakna i štikle! Može!

Mantil bez rukava + džemper

Dugi blejzeri bez rukava i mantili ovakvih formi, pojavili su se još prije nekoliko sezona. Modni sladoksuci i dalje ih obožavaju, jer instant izgledu daruju notu elegancije. Spoj dobrog vunenog džempera sa ultra trendy volumenom rukava i mantila bez rukava, vrhunski je modni spoj. Istina je da ne možete da ga nosite na minus deset, ali zima ima i svoje dane u plusu, za koje je ovaj super fashion izgled kao stvoren!

Bunda + ljetnji komadi

Beli jeans rezervisan je za proljećno i ljetenje vrijeme, pogotovo u kombinaicji sa bijelom bluzom, ali volimo da rušimo pravila, pogotovo ona modna i dokažemo kako je na prvi pogled nespojivo može da izgleda fantastično. Usudite se.

(elle.rs)

Slični članci

Ostavi komentar