3 modna komada koje svaka žena treba da ima u garderoberu

Vjerujemo da svaka od vas ima pun garderober stvari. Međutim, kada trebate da krenete u neki izlazak ili na proslavu usledi rečenica: “Ja nemam šta da obučem.” 

U tom momentu vam se ništa iz ormara ne dopada. Često se dešava i da ne možete uklopiti dva komada garderobe koji vam se zaista dopadnu ili koji vam dobro stoje. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Uz sledeće komade će te uveijek imati šta da obučete i nećete promašiti. 

Mala crna haljina je nezaobilazna!

Bilo da idete na večeru u restoran, na rođendan ili u šetnju, mala crna haljina je pun pogodak. Uz štikle ali i uz patike, učiniće da izgledate savršeno. Kako je svojevremeno Coco Chanel isticala da je malu crnu haljinu dizajnirala tako da pristaje svakoj ženi. Upravo zato je postala sinonim za eleganciju i danas se ne može zamisliti garderober bez bar jedne male crne haljine. 

Možete je izabrati u kratkoj ili dužoj varijanti, sa ili bez rukava, od pamuka ili nekog skupog materijala…sa njom ćete osjetiti udobnost, jednostavnost i elegantnost.

Dobre farmerke su vanvremenski komad garderobe!

Farmerke su uvijek bile i biće MUST HAVE. Odlične su za svakodnevni look. Sa njima ne možete pogriješiti. Kombinujte ih sa bodi majicom, bluzom ili košuljom, bez sumnje izgledaćete trendi. Bitno je da izaberete farmerke koje će savršeno ići uz vašu figuru. 

Mi vas savjetujemo da uvijek imate jedne svijetle, jedne tamne i jedne crne farmerke zahvaljujući kojima više nećete provoditi sate ispred garderobera u potrazi za savršenom modnom kombinacijom.

Kožna jakna je uvijek dobar izbor!

Kožnu jaknu birajte pametno jer se upravo u njoj ogleda vaš stil. To je odjevni komad koji se veoma lako kombinuje i koji bi svaka žena trebala da ima u svom ormaru. Možete je kombinovati uz košulju, rolku ali i uz duks. Izaberite onu koja najbolje pristaje vama i koja će učiniti svaku kombinaciju efektnom. Bilo koju boju i dizajn kožne jakne da izaberete, nema greške!

NAŠ SAVJET: Svaki od ova 3 komada su vječiti i pa nemojte da kupujete njihove loše kopije. Birajte prave, kvalitetne komade koji će vam trajati dugi niz godina.

Tekst: Branislava Skakavac, foto:instagram

Related posts

Ostavi komentar