5 stvari koje nikada ne radite muškarcu, makar vam bio sve na svijetu

!

Ma koliko ga voljeli ili bili zaljubljeni u njega ovih 5  stvari  nikada ne radite muškarcu ako želite da vaša veza potraje.

Ne pomažite mu finansijski

Čak i ako se vaš muškarac žali na finansijske poteškoće, nema potrebe da tražite drugi posao kako biste njega izvukli iz ove situacije. Ako to pak uradite, to će vam biti velika greška, zbog koje su se mnoge žene pokajale.

Ne pokljanjajte mu skupe poklone

Ako muškarca naviknete na skupe poklone, to samo vašu vezu ili brak može da skrati. Od poklona, muškarci najviše vole toplinu, vjeru u njega i divne, zaljubljene poglede.

Ne slušajte sve njegove probleme, kao ispovednik

Nekim muškarcima ništa draže nego da se ispovijedaju ženi. Ali obično to nisu njihovi muževi. Međutim, ako do ovoga dođe, žena će obično pomisliti kako će to što shvata njegovu bol, saosjeća sa njim, produbiti njihov odnos. Ali tako se ne treba ponašati sa muškarcima. Žena koja glumi rame za plakanje muškarcu, ostaje samo to. Ništa više i ništa manje.

Sledeći put kada vam dođe sa nekim problemom, samo mu  kažite: “Mislim da si ti odrastao čovjek i da ćeš to lako riješiti!”

Ne dijelite mu savjete

Zaboravite na to. Čak i ako vas muškarac pita šta da radi, vi samo kažite: ti najbolje znaš! Davanje savjeta znači preuzimanje odgovornosti. E, to je ipak muški posao!

Ne pokušavajte da pokažete da ste sposobniji od njega

Ako znate više od vašeg muškarca  nikad, ali nikad nemojte dovesti sebe u situaciju da ga podučavate nečemu. Nakon toga ili će vas zamrzeti kao ženu (koja je sposobnija od njega) ili će vas doživljavati kao profesora i to je to. Ako vas upita da mu nešto objasnite nasmiješite se i kažite mu:

“Dušo, ja sam samo malo razumjela od svega toga. Najbolje bi bilo da i ti  pročitaš tu knjigu/ pogledaš predavanje i td…”

Srbijadanas

Slični članci

Ostavi komentar