Alen Delon se oporavlja od moždanog udara

Prije mjesec dana legendarni glumac  je otišao u bolnicu zbog vrtoglavice, ali se ispostavilo da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. On je pretrpio lakši moždni udar od koga se sada oporavlja

Kako javljaju mediji, Alen Delon (83)neće imati posebno ozbiljne posljedice, a njegov sin Entoni otkrio je da se njegov otac trenutno nalazi na klinici u Švajcarskoj.

“Vitalni organi su mu u savršenom stanju i trenutno je stabilno. Operisan je u Parizu, gdje je tri nedjelje proveo na intenzivnoj njezi. Naša cijela porodica smjenjivala se kraj njegovog uzglavlja za to vrijeme – ja, moji brat i sestra i moja majka Natali. Alen je trenutno u Švajcarskoj, gdje živi moja sestra i redovno nas obaveštava o njegovom stanju ” rekao je Entoni medijima.

Podsjetimo, sve se desilo sredinom juna kada je iz Alenove PR službe objavljeno da je glumac hospitalizovan usled glavobolja i vrtoglavice, a ispostavilo se da su to bili simptomi šloga koji je uslijedio.

Prošle godine, svijet je brujao o intervjuu koji je dao za “Pari mač” u kome je izjavio da mu se današnji svijet smučio.

– Povraća mi se od ovog svijeta. Ima ljudi koje baš mrzim. Sve je lažno i samo se gleda novac. Napustiću ovaj svijet bez trunke kajanja – izjavio je Delon (82) jedan od najljepših muškaraca u istoriji filma, dodavši da bi “volio da sa sobom povede samo svog psa”.

– Ako mi kucne čas prije nego njemu, zamoliću veterinara da odemo zajedno. Neka ga uspava i neka premine u mom naručju. Više bih to volio nego da ga ostavim da presvisne od tuge na mom grobu – rekao je tada glumac

zena.blic. rs

Slični članci

Ostavi komentar