Anđelka Prpić: Mojoj koži prija mezoterapija bez igle

Anđelka Prpić: Mojoj koži prija mezoterapija bez igle
Šarmantna glumica Anđelka Prpić priča o tretmanima za lice, omiljenim parfima, i da li ide na treninge.

Idete li redovno na kozmetičke tretmane?

Smatram da je temeljno i redovno čišćenje lica neophodno, a po potrebi kombinujem tretmane za hidrataciju, hranljive sezonske tretmane i razne pilinge. Nedavno sam počela i sa metodom mezoterapije bez igle, jer mi se dopada što se na taj način kombinuju kokteli koji su mojoj koži neophodni.

Jeste li nekada eksperimentisali bojom kose i frizurama?

Još u gimnaziji sam shvatila da sam plavuša u duši. I kada sam na početku studija pokušala da se vratim u svoju prirodnu smeđu boju, nisam sebe mogla da prihvatim u ogledalu. Imam svog frizera još od gimnazijskih dana, sa kojim sam sada i oformila tim “Diktat”, tako da mu se potpuno prepuštam. Ne pratimo trendove već u odnosu na stajling i trenutno raspoloženje mijenjamo i pravimo različite kombinacije.

U kojim situacijama vam je bitno da imate besprijekorni mejkap?

Moj redovni mejkap uključuje puder, korektor, rumenilo i maskaru. Za važnije prilike prepuštam se profesionalnim šminkerima jer je u posljednje vrijeme ta usluga postala dostupna i finansijski prihvatljiva, pa ne rizikujem.

Uživate li u kupovini kozmetičkih preparata?

Uživam kada na svom toaletnom stočiću vidim ta divna pakovanja kremica, seruma i šminke. Volim provjerene stvari za čiju kupovinu se uvijek konsultujem sa stručnjacima. Nisam pristalica eksperimentisanja na tom polju.

Trudite li se da uvijek imate nalakirane nokte ili se ne opterećujete time?

Upravo da se ne bih opterećivala, koristim trajne lakove “Jesica”, koji ne oštećuju nokatnu ploču, a štite nokat od pucanja i listanja. Najbolja stvar je što boja traje do tri nedjelje, tako da sam mirna.

Kakve parfeme volite?

Uvijek sam voljela blaže parfeme sa svježim i puderastim eventualno voćnim notama, ali u trudnoći, van svih običaja, počela sam da koristim jače parfeme, kao što su “Coco Madmoisele” ili “Jimmy Coo”, a trenutno se “kupam” u “Lancome La vie est belle”.

Koliko vam je važna fizička aktivnost i da li redovno vježbate?

Spadam u grupu ljudi koji sve uče i uviđaju na sopstvenim greškama, da ne kažem kada udare glavom o zid. Dok sam odrastala, sport mi nije bio sastavni dio svakodnevice. Ali prepoznala sam problem, ne samo zbog fizičkog izgleda, iako je i to bila tema, već najviše zbog svog djeteta. Shvatila sam da za sve aktivnosti i trenutke koje želim da provedem s njim treba da budem mnogo brža, pokretnija, življa, i u tome mi je bavljenje tijelom i kondicijom mnogo pomoglo. Pronašla sam idealnog trenera, Nikolu Stamenkovića, koji je u meni probudio želju za sportom i uveo me lagano u taj svijet. Beskrajno sam mu zahvalna na tome.

 

(Hallo, glorija)

Slični članci

Ostavi komentar