Andrija Milošević: Čuvao sam ovce, nikada nisam žudio za materijalnim

Glumac Andrija Milošević već sa 16 godina borio se da doprinese bolji život sebi i svojoj porodici. Djetinjstvo je proveo u rodnom Nikšiću, a nakon srednje škole i fakulteta put ga je doveo u Beograd.

– Prvi razred srednje škole sam završio u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam da radim sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da privređujem, radim i da se osamostalim – naveo je Andrija u “Sceniranju” na Kurir televiziji.

Kao i za većinu, period devedesetih je bio težak i za njegovu porodicu.

– Meni je majka skupljala šest mjeseci 30 maraka da mi kupi duksericu. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudio za materijalnim. Svidi ti se nešto kao djetetu, a nemaš za to uslove. Bila je inflascija i rat. Uspjeli smo, otišli smo dalje – istakao je Andrija.

Velika prekretnica u životu, bio je dolazak u Beograd.

– Moj dolazak u Beograd je bio nešto normalno, tada smo bili i jedna država. Ništa nije bilo strašno doći u Beograd, posebno ako si talentovan pa te vole – rekao je Andrija.

Milošević je imao čast i privilegiju da igra i uči od velikih imena jugoslovenskog glumišta.

– Znao sam sve naše glumce. Sa 80 odsto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima – rekao je Anrdija.

Glumac je rekao da je do današnje pozicije došao zahvaljujući ranom početku i velikom radu. Na selu je i ovce čuvao.

Andrija i Sandra Tomić uskoro će se ostvariti kao roditelji.

– To su za mene intimne stvari. Ne komentarišem mnogo. U ovom vremenu u kojem danas živimo gdje je mnogo toga u posljednje vrijeme puno raznih tragedija, kada se čovjek na ličnom planu ostvari i doživi takvu sreću, to mu daje motiv da ide dalje – rekao je Andrija.

Što se tiče promena bebinih pelena, Andrija je rekao da mu to ne predstavlja nikakav problem.

– To je normalna stvar – istakao je Andrija.

Andrijina partnerka Sandra već deset godina je deo njegovog života.

– Ja sam vrlo nekonvencijalan čovjek kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Čovjek na kraju krajeva i ne zna kako da priča o tome a da ne ispadne jeftino. Nisam banalan. Mi smo životni ljudi, od krvi i mesa u punom smislu te riječi. Ne pravimo senzicionalizam. Za nas je zdravo i dobro da neke stvari zadržimo za sebe. Još smo i mladi, pa imamo vremena da zaokružimo sve to – naveo je glumac.

Related posts

Ostavi komentar