Beskućnica s čarobnim glasom dobila posao: Gremijem nagrađeni producent ponudio joj je snimanje albuma

Beskućnica iz američkog-metroa, koja je osvojila internet kada je objavljen snimak na kojem savršeno izvodi opersku ariju, dobila je ponudu za posao i to od vrhunskog holivudskog producenta, piše Indipendent.

Emli Zamurka (52), kako se zove ova žena, izvela je Pučinijevu operu “Đani Skiki” koja je osvanula na Tviter strani policije LA i do sada prikupila nekoliko miliona pregleda. Ona se preselila iz Rusije u Sjedinjene Države prije dvadeset godina, ali nakon što se razboljela i nije mogla da isplati sve medicinske račune, ostala je na ulici. Njena violina od 10.000 dolara ukradena joj je dok je živjela kao beskućnica. Gremijem nagrađivani producent Džoel Dajmond ponudio joj je ugovor za snimanje, akampanja “GoFundMe” prikupila je preko 59.000 dolara kako bi pomogla Zamurki, pod uslovom “da želi njihovu pomoć”.

Emili je ispričala da je naučila da pjeva imitirajući operske pjevačice, a da je prvo živela u Misuriju i radila u staračkom domu i restoranima. Kasnije se preselila u Vašington, gdje je davala časove klavira u crkvi. Dok je živela na ulici, dobijala je mjesečno samo 400 dolara socijalne pomoći od države. Ona se prvo uplašila što je policajac snima, i molila ga da to nigdje ne objavi, ali ispostaviće se da joj je, možda, promijenio život. Nije objavljeno da li je prihvatila ponudu čuvenog producenta, naveo je list.

Nedeljnik

Slični članci

Ostavi komentar