Bijeg u lijepo kroz dječji svijet

Glumica Tamara Dragićević osim nespornog talenta za glumu odnedavno je pokazala i drugu vrstu kreativnosti. Ona je sa svojom sestrom Marijom prije godinu dana pokrenula liniju za djecu Treger. Dvije sestre su ideje, maštu i ljubav utkale u modele za najmlađe, koji su ih rado ponijeli, da u njima krenu u nove avanture, lude žurke, običnu šetnju i postanu dio Treger tima!

Djeca su prepoznala ljubav, a one izmaštale još novih modela za sve prilike u njihovim životima.

– Na ovu ideju došle smo prije godinu ipo dana. Tada smo već i nas dvije bile mame dvije djevojčice Petre i Staše, ali smo željele i da ujedinimo sestrinske energije i počnemo da radimo nešto zajedno. Svaki Treger model je napravljem sa puno ljubavi, energije i posvećenosti, a ništa me više ne raduje nego kad vidim nasmijano dijete u tregeru- rekla je Tamara.

Njena sestra se raduje što su pokrenule ovaj kreativni proces, pa otkriva:

– Odlukom da radimo zajedno na ideji o kreiranju i stvaranju, ostvarile smo i želju da naša djeca ponesu nešto novo, originalno, u isto vrijeme urbano i retro, nešto u čemu će biti prepoznatljivi. Za nas je Treger mikrosvet i bijeg u lijepo u danima koji su ispunjeni stresom i obavezama… Kreiramo Treger u mašti o mjestima u prirodi i ambijentima ispunjenim ljepotom, po čemu je i većina naših modela dobila naziv.

Slični članci

Ostavi komentar