Bila je poznata voditeljka a onda je nestala sa malih ekrana i sada uživa u najljepšoj ulozi na svijetu

 

Voditeljka Aleksandra Jeftanović počela je televizijsku karijeru u sada već kultnoj pop emisji City, vodila je Farmu, a 2015. se u poodmakloj trudnoći povukla sa malih ekrana i od tada se nije vraćala na njih.

310305_aleksandra-jeftanovic-emisija-premijera-pink-1_ff

Nakon prvog braka sa rukometašem Ognjenom Kajganićem lijepaa voditeljka televizije Pink udala se za uglednog pravnika Aleksandra Švraka i imaju dvoje dece, Aleksu i Anu.

„Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam “full time” mama. Sa dvadeset godina nemaš svijest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim.

hqdefault

Kako se snalazi sa djecom Aleksandra je ovako objasnila

„Možda ja kćerku i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lijepo detinjstvo, ali jesam stroga. Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vrijeme tu i on im još uvijek popušta, ali mislim da je to normalna podjela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj “loš policajac”, a ja dobar – ispričala je voditeljka za emisiju Premijera, koja je potom dodala da se i članovi njene porodice uveliko pripremaju za doček Nove 2018. godine.

„Što se tiče jelke, na meni je da to završim i stavim paketiće, ali organizovala sam Deda Mraza, dolazi jelka, sve… I ruska salata, sarma, pečenje, ne razlikuje se to ništa od neke druge srpske porodice“rekla je Aleksandra.

(Espreso.rs/ Blic/foto:Printscreen Youtube

Slični članci

Ostavi komentar