Bojan Marović: Biću sjajan tata ali još bolji muž

Bojan Marović: Biću sjajan tata ali još bolji muž

Bojan Marović je progovorio iskreno o svom privatnom životu, pa je rekao da će biti sjajan tata i da mu treba jedna vrijedna žena koja će biti za cio život.

Prve asocijacije vezane za ime pjevača Marovića su – zavodnik i sjajne balade. Međutim, ono što krasi ovog popularnog pjevača, je mnogo više od navedenog. Oni koji imaju sreće da ga znaju i budu njegovi prijatelji, kažu da je on izuzetno dobar čovjek, posvećen prijatelj, sin i brat, a iznad svega veliki profesionalac.

Marović je otkrio da je slobodan, ali i spreman za ozbiljnu vezu i da mu treba samo jedna, ali vrijedna.

Poznato je da je napravio pauzu na poslu pa je rekao da je razlog za to što ne želi da izbaca pjesme konstantno.

“Svake godine izađe jedna, do dvije pjesme, tako da ja to nisam vidio kao pauzu, ali ako pogledam oko sebe ok može se i tako to vidjeti. Ljudi sada izdaju pjesme na 7 do 10 dana. Ja sam ipak pripadnik one generacije koja voli da kad nešto radi da to i ostane”, rekao je pjevač za Kurir.

Bojan Marović svoj privatan život krije kao zmija noge, a razlog za to je to što se trudi da njegovi bližnji budu van medija.

“Trudim se da budem ono što jesam. Griješim kao i svi ljudi, volim i plačem, kao i svi ljudi, ali trudim se da svi moji budu van svega i sjutra kad budem otac, moje dijete će biti izolovano od svega! Imaće život i školu kao i sva druga djeca, nikakve privatne i druge stvari. Vaspitanje je najvažnija stvar. I patriotizam u 21 vijeku.”

On je nedavno izjavio da želi porodicu, pa je sada progovorio o svadbi.

“Biću sjajan tata, i još bolji muž! Šta više mogu od toga?! Jedna i vrijedna za život i novo svitanje… I novu muziku!”, rekao je Marović.

Slični članci

Ostavi komentar