Bolje biti sama nego sa ovim muškarcima

Uvijek imajte na umu da je bolje da ste sami, nego u vezi s pogrešnim momkom… A, sa kim nikako ne biste smjeli da budete pročitajte

couple-sitting-on-grass-looking-at-each-other-s-eyes_1153-1933

  1. Vječiti dječak

Iako ima ne baš zanemarljiv broj godina ponaša ponaša se kao da je dječačić koji tek uči prve korake u životu.. S njim ćete se dobro provesti pa lako možete zaboraviti na činjenicu da svakodnevno spava do podne, nema posao, vozačku dozvolu niti zdravstveno osiguranje., a ne zna ni skuvati, ni pospremiti nered koji ostavi za sobom čak ni udariti ekser u zid ako treba. Super je spontan i zabavan i djetinje iskren i to vas može zavesti Ali razmislite šta bi vas čekalo na duge staze?

  1. Mlakonja

Ovaj je frajer super drag. Uvijek vas pažljivo sluša, pristojan je, vaša ga mama obožava, a čak vam se svako malo sjeti donijeti cvijeće bez nekog posebnog razloga. ALI, s njim jednostavno nema ni strasti ni uzbuđenja jer je dosadan i predvidiv kao i svaki seks s njim. Koji je naravno misionarski i nikakav drugačiji.

  1. Tipični zavodnik

On je frajer koji vas je u stanju uvesti na svaku zabavu, koji vas grli i ljubi kad god mu se to prohtije, koji vam ne pošalje poruku dva mjeseca, a onda se javi kao da ste se upravo juče vidjeli, naravno, u želji da se ponovno vidite. On je uobraženi, sujetni kreten koji uprkos tome uspijeva biti šarmantan. Na prvu loptu vam vjerovatno djeluje super zanimljiv, ali nakon  kratkog vremena ćete shvatiti da to nije momak kojeg želite u svome životu..

Izvor: Avaz.ba

Slični članci

Ostavi komentar