Branka Katić i Džulijan Farin, slučajni susret pretvorio se u dvije decenije srećnog braka

Glumica Branka Katić već devetnaest godina je u braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina: Luja koga zanima režija i Džoa koji ima talenta za glumu.Poznata glumica je poslije filma “Crna mačka beli mačor”, Emira Kusturice željela da karijeru nastavi u inostranstvu.

Zapazili su je strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga. Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

– Sreli smo se jednog maja i proveli lijepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sjećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmjernim razumijevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Vidjeli smo se još nekoliko puta, a poslije par meseci, sjećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila.

– Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno a nježno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspješan brak. Potrebne su abnormalne količine razumijevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš – rekla je Branka jednom prilikom.

Kako sama kaže, njena kuća je uvijek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba.”

“Naša kuća je uvijek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on se šalio kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz cijelog svijeta” , izjavila je glumica.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavi komentar