Branka Katić: Naša kuća je uvijek puna

Branka Katić: Naša kuća je uvijek puna

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina sa kojim ima dvojicu sinova Luia i Džoa. Ona od kada je stala na ludi kamen živi u Engleskoj, a u Srbiju dolazi uglavnom zbog poslovnih angažmana.

Jedna od omiljenih domaćih glumica u retkom intervjuu koji je dala za emisiju “Među nama” na televiziji “Nova S” , napravila je osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.

– Ne živim ovdje već 20 godina, ne gledam reprize serija i filmova stalno, ali sam imala osjećaj da filmski svijet misli da sam samo to ja, a imala sam mnogo uloga i poslije toga, a kao glumica sam mnogo naučila od tih dana. Tek prije tri godine su krenule da mi stižu uloge (za domaće projekte) koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokažem – izjavila je Branka za pomenutu emisiju i objasnila kako je jako bitno da na snimanju ne postoji “baksuz” koji će da kvari uživanje u poslu.

– U engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umiju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz – dodala je ona, pa na pitanje ko od kolega njoj izaziva osmeh na licu, rekla je:

– Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam – dodala je ona za “Među nama” i dotakla se nešto intimnije teme.

Kako sama kaže, njena kuća je uvijek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba.”

– Naša kuća je uvijek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvijek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz cijelog svijeta – nasmejano je izjavila glumica.

Slični članci

Ostavi komentar