CAMPER noviteti za proljeće 2019: Modni futuizam i sport chic

Omiljeni španski brend obuće sa Palma de Majorke, CAMPER, ovog proljeća svojim smjelim kreacijama i kvalitetom, nastavlja da pomjera granice modernog.

Smjela, zdepasta i razigrana, Kaah je ime potpuno nove pete koju je brend Camper dizajnirao za savremenu ženu. Ime je pozajmila od crtanog lika, ali joj ne nedostaje ženski oblikovani stil. Potpetica od 6,6 cm u kombinaciji sa čistim, monohromatskim kožnim gornjim dijelom u nijansama sezone čini je basic komadom kojem nećemo moći da odolimo.

Kaah objedinjuje jedinstvenu avangardnu estetiku sa najnovijom verzijom inovacija obuće kako bi predstavila neviđeni ženski stil.

 

Tehnički složen, ali iznenađujuće jednostavan, model obuće NOTHING je nova unisex patika za proljeće 2019. Niskoprofilni hibridni stil ima klasičnu siluetu za trčanje i višeslojnu slojevitu konstrukciju koja omogućava neograničeno eksperimentisanje s materijalima i teksturama. Dizajniran kako biste se osjećali kao da hodate bosi, lagana retro patika ima karakterističan zubasti potplat i dostupna je u nekoliko opcija, uključujući ekskluzivnu crno-sivu s detaljima koji reflektiraju.

 

Nazvan po Le Corbusieru, jednom od najvećih umova u arhitekturi, Courb je nova unisex patika inspirisana svijetom industrijskog dizajna. Spoj klasičnog i najsavremenijeg, minimalistički unisex stil je neobavezno tumačenje sportskih tipologija, koje se mogu prepoznati odmah s prepoznatljivom kapsulom s XL Extralight® tehnologijom za naprednu fleksibilnost i laganu podršku.

Odabrani modeli iz CAMPER proljećne kolekcije dostupni su u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

Promo

 

Slični članci

Ostavi komentar