Ceca oborila još jedan rekord

Ceca oborila još jedan rekord

Još jednom je velika zvijezda dokazala da se letnja sezona planira prema njenim nastupima u Top Hill-u.

Publika je uživala u njenim starim hitovima, sada već kultnim, dok ni na novijim singlovima nisu ostali ravnodušni.

Ceca je i ovoga puta pjevala uz gudački orkestar, koji je pratio svaku notu njenih pjesama, te je celoj atmosferi doprineo i Top Hill digao na noge. Fanovi su ostali do sitnih sata da se fotografišu sa svojom omiljenom pjevačicom, a ona ih je sve ispoštovala.

utorak 14. avgusta nastupa čuveni rok sastav iz regiona Riblja Čorba. Ovaj bend je spremio izuzetan spektakl za svoju vernu publiku, tako da neće biti manjka zabave.

http://www.tophill.me/RIBLJACORBA.php

Dok će u nedelju 19. avgusta u okviru ‘’Balkan soula’’ publika će imati priliku da uživa u popularnim hitovima velike zvijezde sa naših prostora, Dragane Mirković.

http://www.tophill.me/DRAGANAMIRKOVIC.php

Za sve ljubitelje elektronske muzike, u sredu 15. svgusta će nastup na Top Hillu imati svjetski poznati DJ Claptone, za kojeg je veliko interesovanje počelo da se odvija već na samom početku ljetnje sezone.

http://www.tophill.me/CLAPTONE.php

Dok će u okviru Friday Madness-a u petak 17. avgusta, nastupati najmlađi DJ do sada koji je nastupao u Top Hill-u, DJ Throttle.

http://www.tophill.me/THROTTLE.php

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvene mreže stranice Top Hill (FaceBook, instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu: www.tophill.me.

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvene mreže stranice Top Hill (FaceBook, instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajttu.

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cenama u pretprodaji online na gigstix.com ili na svim Gigstixovim prodajnim mestima u Crnoj Gori  http://gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

M.N.

Photo’s by Miloš Cetković

Slični članci

Ostavi komentar