Ceca Ražnatović: “Kada se svađate i imate potrebu nekoga da mrzite to je izuzetno gubljenje energije”

Balkanska folk diva Ceca Ražnatović održala je spektakularni nastup u Podgorici, a njeni hitovi su se rijđeli cijelu noć, što je publika podržala aplauzima i pjevajući s njom.

Ceca je pobrala simpatije i kao članica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

–  Nije to za mene neko novo iskustvo, već sam to radila u „Pinkovim zvezdama“. Nijedne sekunde se nisam pokajala. Ja sam svjesno ušla u taj projekat i apsolutno znam o čemu se radi. Još na početku kada je „Grand“ stvarao svoje zvijezde ja sam dolazila kao gost. Tako da poznajem potpuno format. Drugo to mi je zabavno. Volim da se bavim mladim talentima. Ispirativno mi je i baš se dobro zabavljamo na snimanjima- rekla je ona za Adria Tv.

Komentariše se da je ova sezona gledanija u odnosu na prošlu?

-Za 48 posto. Impotonuje mi. Došla sam kao novo lice. Donijela sam drugačiju energiju. Ja ne podržavam da se kandidati omalovažavaju, diskiminiše. Svako ima pravo da proba, na šansu i svako ima prvo da poželi da pobijedi i stvori nešto u svom životu. Ali, ako je neko manje talentovan nikome se ne daje za pravo da ga zbog toga vrijeđa ili diskriminiše.

Poznato je to da vi ne vodite estradne ratove, da se ne svađate?

-Da biste imali sa nekim rat vi morate dve strane. Ne može da postoji rat, ako samo jedna strana blebeće gluposti. Nikada se nisam svađača, niti imam potrebu. Svoj posao radim izuzetno profesionalno. Dok sam u svom poslu ja razmišljam o estradi, kada se završi angažovanje, ja imam privatn život. Porodicu, prijatelje. Imam potpuno drugačiji način života. Tako da ja nemam vremena da gubim na glupost, svađe. Kada se svađate i imate potrebu nekoga da mrzite to je izuzetno gubljenje energije.

Ali s druge strane imali smo prilike da vas vidimo da nemate problem da kažte šta mislite u „Zvezdama Granda“.

-Ne dam na sebe. Ako mislim da neko nije u pravu ja se trudim da na jedan civilizovan i kulturan način odgovorim. Nemam potrebu da ljude uvrijedim, umanjim, da ih ponizim. Smatram da nikada nisam prešla granicu pristojnog, kulturnog.

Bosanac zna da vas pecka?

-On je šaljivđija. Mislio je da može da udari nisko, a da mu ne bude vraćeno, Znamo se sto godina. Ja sam jako mlada ušla u taj svijet. Svi su navikli da ja ćutim, da ne volim da ulazim u konflikte. On nije očekivao da ću ja odreagovati I to je još više dalo na interesantnosti svemu tome. Ali smo se svi sjajno uklopili, odlično funkcionišemo. Ništa lično. Ulazimo u klinč kada su kandidati u pitanju. Kada prođu snimanja, funkcionišemo potuno normalno jer smo svi profesionalci.

M.N.

Related posts

Ostavi komentar