Da li je ovo naš najljepši glumac: Petar je isti Bali beg!

Burak Ozdživitom, koji je našoj publici poznat po ulozi Bali Bega u seriji “Sulejman Veličanstveni” je miljenik žena i po njihovom sudu jedan od najljepših glumaca. Ali, da i mi Bali bega za trku imamo dokaz je i Petar Burić. Tridesetjednogodišnji glumac rođen je u Nikšiću

likom podsjeća na turskog glumca, a i djevojke lude za njim.  Sličnost se najprije primećuje u građi, ali i crnoj kosi, bradi i osmijehu. I dok je Burak kilometrima daleko, Petar je mnogo bliže.

Još od malih nogu bio je zaluđen glumom.

FB_IMG_1521389937326

– Kao klinac sam bio zaluđen filmovima Žan Pol Belmondoa. Imao sam pet godina, ali sam već tada imitirao scene iz njegovih filmova. Shvatio sam da volim da se pretvaram da sam neko drugi i tada sam majci rekao da želim da budem glumac u Holivudu. Završio sam srednju školu, upisao Akademiju u Cetinju, a nakon toga sam bio primljen i još uvijek sam član Crnogorskog Narodnog pozorišta – rekao je Burić za “Dnevnik.hr”.

20180318_172648

Osim što je igrao u nekoliko serija na našim prostorima, zapažene uloge je imao i u Parizu, gdje je igrao glavnu ulogu u seriji “Le Peur Au Ventre”, a od 2014. godine član je i prestižnog Američkog glumačkog sindikata (SAG).

(Blic.rs) foto: fejsbuk

Slični članci

Ostavi komentar