Dajana Golubović Pejović nosi haljinu koju svaka dama mora da ima

Voditeljka i urednica na Javnom servisu Crne Gore Dajana Golubović Pejović sa razlogom važi za jednu od najstilizovanijih dama sa domaće scene.

Šta god da Dajana obuče skoro nikada ne pogreši kada je odabir kombinacija u pitanju.

Tako je iza dan proveden sa porodicom odabrala lepršavu haljinu koja je jedan od ključnih i omiljenih odjevnih komada ovog proljeća i ljeta svake dame.

Unutar novih kolekcija, popularni modni brendovi ponudili su savršeni odgovor na izazov nove proljetne garderobe u kojom ne samo da ćemo se osjećati odlično, već ćemo tako i izgledati. Jednostavne haljine još jednom su se istaknule kao najsvestraniji komad unutar svakog ormara. I dok će svi oni efektni modeli za večernje i svečane prilike te elegantne haljine za poslovnu garderobu pričekati neke bolje dane, spoj opuštenih silueta i udobnih materijala koji stvara ležerne haljine biće idealan izbor za ove dane.

ukrasili lagani materijali i trendi detalji, razigrani uzorci i neodoljiva proljetna paleta boja, high street kolekcije donijele su i nekoliko udobnih modela koji istovremeno plijene pažnju svojim efektnim izgledom. Svaki od ovih modela svoje će mjesto pronaći unutar jednostavnih dnevnih kombinacija što ih trenutno ističe kao jedan od najboljih modnih izbora za proljetnu garderobu

M.N.

Related posts

Ostavi komentar