Danica Maksimović: Mladi idu u korak s vremenom, zato volim da se družim sa njima

Glumaca Danica Maksimović, igraće sljedeće godine predstavu u Beogradskom dramskom pozorištu koju režira njen sin Miloš Lolić.

Danica je rekla da je upravo o njen najveći kritičar je sin Miloš:

– Sad se obrnula situacija, sad je on meni. Inače je do sada bilo, da me pita za savjet, da me pita kakva je bila predstava. Išla sam svuda po Evropi, da gledam njegove predstave i to je vrlo uzbudljivo. Ima nekih stvari za koje se iznenadim kada mi kaže “hvala ti mama”, ali sad on meni govori. Srećna sam zbog toga i slušam. Mladi idu u korak sa vremenom, volim zbog toga da čujem. U suštini sam luda vodolija, to je negdje ispred. Neka intuitivna moja crta meni govori da bi trebalo da poslušam mlađe i da sarađujem sa mladima. Više se družim sa mladima, nego sa mojoj generacijom, to mi prija više- rekla je Danica za naš portal.

Danica Maksimović važi za jednu od najljepših glumica kojoj godine ništa ne mogu.

– Njegujem se, vježbam, radim. Ja sam čitav život asketski živhela. Nisam ja neki izuzetak. Možda je to neobično, da ljudi vide neku osobu, u mojim godinama, koja može da napravi most, špagu i što šta na sceni. To su neke i predispozije koje sam imala kao mlada, i to je i ostlalo.I dan danas treniram. Moj organizam moje tijelo traži. Ne radim ja to namjerno, nego jednostavno ne mogu bez toga. Ja dobijam neke, prilično maliciozne komentare. Ne prija mi kada pročitam “šta ona hoće više” , to se svuda u svijetu cijeni kada glumica uspijeva da održi svoju kondiciju i svoj izgled. Kod nas je sve naprotiv i  nije dobro. Više se ne osvrćem i živim tako kako mislim da bi trebalo. Ništa u tome nema lošeg niti ružnog.

N.V.

Related posts

Ostavi komentar