Danica Maksimović se prisjetila tragedije koja joj je obilježila život: Tatu su pretukli na smrt

Glumica Danica Maksimović je često tema medija. Ona ne krije svoje stavove, iskreno priča o porocima i porodici, a ovog puta je podijelila priču o svom djetinjstvu i ranoj mladosti.

Najvažniji čovjek u životu lijepe glumice bio je njen otac, upravo je zbog njega upisala Pravni fakultet paralelno sa Akademijom.

Danica često ističe da je od oca naslijedila čvrst karakter i sposobnost prilagođavanja, a ono što ju je kasnije zadesilo je prava porodična tragedija.

“Tata je nastradao tako što su ga pretukli na smrt, a mama je preminula u roku od tri dana. Izgubila sam oba roditelja, što je teško, kao da vam je neko posjekao korijen”, prisjetila se glumica.

Uslijed ovih teških okolnosti neki su pronašli opravdanje za kasnije Daničino odavanje alkoholizmu, međutim, glumica je odavno izliječena i srećna što ima podršku porodice.

Danica ističe da je godinama sticala mir i blagostanje, a to najviše duguje svom stabilnom braku i sinu, Milošu Loliću, na kog je ponosna.

“Dosta sam se ranije trošila na razne stvari što nije trebalo da radim, ali toga nisam bila svjesna. Jednom sam čak radila za kantu benzina kako bih kući mogla da se vratim sa nastupa. Bila je to moja manjkavost jer nisam umjela da fokusiram pažnju na ono što mi je neophodno nego sam se rasipala, pomagala, trčala, jurcala. I dalje to radim, ali moja lokomotiva sada ide sporijim tempom. Umijem da sredim svoj život, imam svoju baštu. Uzmem makaze i rukavice pa malo orezujem ruže i okopavam. To me relaksira i ni na šta drugo ne mislim. Uz sezonske radove ide leškarenje i čitanje divnih knjiga uz cvrkut ptica. Blizu mi je i Zvezdarska šuma, pa ne čujem tramvaj i gužvu”, rekla je ranije glumica.

(Glossy)

Related posts

Ostavi komentar