Danima je prozivaju da loše izgleda, a onda se Seve pojavila u Beogradu i sve oduševila

Danima je prozivaju da loše izgleda, a onda se Seve pojavila u Beogradu i sve oduševila

Već nekoliko dana unazad mediji u reginu komentarišu fizički izgled Severine Kojić. Mnogi pišu da je pjevačica naglo oslabila, da su joj se pojavile bore koje ne može da sakrije, te da je naglo ostarila.

Međutim, Severina se pojavila u Beogradu na premijeri komedije “Poslednji Srbin u Hrvatskoj” Predraga Ličine sa suprugom i sve oduševila izgledom.

Osim Sevrine koja je blistala, te zaista pokazala seksi liniju, ništa manje posjetioce Kombank dvorane bez daha nije ostavila i šarmantna Hristina Popović.

Publika u Beogradu je uživala u ovom ostvarenju, te na kraju filma aktere ostvarenja pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Inače, radnja filma događa se u budućnosti, sedam godina poslije bankrota hrvatske države, mada se ne pominje kada je to bilo. Mala grupa bogatih je još bogatija, a siromašni su još siromašniji. I dok se oni bave klasnim razlikama, na svjetskom nivou je još veća borba – voda je dragocenija od nafte. Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju da zarate, osvoje, unište, pa čak ni da ubace virus. Ali, zaražena voda Hrvate pretvara u zombije, i ispostaviće se da su na njihove ujede imuni jedino lokalni Srbi…

R.N. foto: promo

Slični članci

Ostavi komentar