Dejo Savićević zbog sadašnje djevojke nije bio na vjenčanju svoje nasljednice, a sa je žena sa kojom je dobio Vladimira i Tamaru

Odluka Dejana Savićevića da ne dođe na vjenčanje ćerke Tamare, koja nije željela da tatina partnerka Jelena bude prisutna na njenom slavlju, odjeknula je u regionu i podijelila javnost.

Različiti komentari mogu se vidjeti kada je u pitanju odluka Savićevića da ne prisustvuje vjenčanju svoje mezimice Tamare i njenog izabranika, fudbalera Aleksandra Kapisode.

foto: fejsbuk

Savićević je na to reagovao tako što je rekao da u tom slučaju ni on neće doći na vjenčanje.

U momentima kada su se pojavile informacije i slike nove djevojke Dejana Savićevića, zbog koje je i ispao čitav haos oko svadbe, mnogi su se sjetili bivše supruge Dejana Savićevića, sa kojom ima dvoje djece – sina Vladimira i ćerku Tamaru.

foto: Fejsbuk

U pitanju je Valentina Brajović, od koje se Dejan Savićević razveo 2000. godine.

Zanimljiv podatak je da su ona i Dejan Savićević u vrijeme kad je on igrao za Crvenu zvezdu u vrijeme Barija i najvećih uspeha u istoriji crveno-bijelih, živeli sa sinom Vladimirom kao podstanari u stanu čuvene rukometašice Svetlane Cece Kitić, koja je u to vrijeme igrala u Italiji.

Vanja je jednom prilikom za jugoslovensku štampu ispričala i kako se upoznala sa Dejom.

– Sve je bilo jednostavno. Oboje smo iz Titograda (Podgorice), stanovala sam pored stadiona, ali nikad nisam išla na utakmice i fudbal me nije interesovao. Sve se promijenilo kada me je jedan drug upoznao sa Dejanom – ispričala je Valentina za tadašnju Ilustrovanu politiku, davne 1992. godine.

U to vrijeme je Vanja bila učenica turističke škole. Kada je Dejan prešao u Beograd, za njim je i ona krenula. Studije nije upisala, jer, kako u šali reče Dejan “od prvog susreta mozak joj je blokiran”.

(telegraf)

Slični članci

Ostavi komentar