Dior ima najnovije mikro verzije svojih kultnih torbi

Činilo se kao da će mini-torbe napustiti svjetlost pozornice, ali sve nas koji smo tako mislili Dior je demantovao. Nedavno je modna kuća predstavila kultne modele svojih torbi Saddle, Lady Dior i Dior Caro, ali sve u novom, minijaturnom izdanju.

Proslavljajući omiljene boje ove kuće, nove mikro torbe dolaze u crnoj, crvenoj, latte, nebesko plavoj, mint zelenoj nijansi.

A što se tiče aktuelne debate o mikro tašnama i tome koliko je zapravo korisna – sada je konačno završena. Dior navodi da je mini-torba i više nego praktična jer je dizajnirana tako da u nju stanu sve vaše neophodnosti: ruž, kreditne kartice, ključevi. Jasno je da nema razloga da minijaturna Saddle, Lady Dior ili Dior Caro torbica ne postanu vaš upečatljiv aksesoar.

One čine potpuno novu kategoriju na Dior online shop-u, a specijalno im se pridružuje model 30 Montaigne, izrađen od teleće kože, sa ukrašenim preklopom, u svim prepoznatljivim Dior nijansama.

Naravno, to nije kraj iznenađenjima, Dior je ovom prilikom ekskluzivno predstavio redizajniranu kolekciju torbi Lady Dior i Dio Caro, a tema su ovog puta srca i biseri, pogađate, u mini-verziji.

(Elle)

Related posts

Ostavi komentar