DO KRAJA 2022. OVA 4 ZNAKA IMAĆE NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI I POSLU: Astrolozi ubeđeni!

Astzrolozi najavljuju da će zvezde do kraja 2022. biti naklonjene nekim znakovima Zodijaka više nego ostalima.

Kako najavljuju poznavaoci astrologije, četiri horoskopska znaka do kraja godine očekuju lijepe vijesti i pozitivna dešavanja. Neki će pronaći ljubav svog života, a neki posao iz snova koji će biti fenomenalno plaćen.

1. Djevica

Vrijedni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka imaće više sreće nego u prethodnom razdoblju, i to skoro dvostruko, piše 24 sata.hr.

Ukoliko ste rođeni u ovom zemljanom znaku, očekuju vas novi i zanimljivi projekti na poslu, puno dobrih ideja, kao i razvoj nekih planova koji već dugo vremena stoje u mjestu i imate osjećaj kao da su blokirani.

To ipak ne znači da će vam se život svesti samo na posao, naprotiv. Ovo je razdoblje u kom ćete imati i više vremena za druženje sa prijateljima, ali i dobar provod. Do kraja godine možda ćete upoznati dosta zanimljivih i podsticajnih ljudi, a mogla bi da se rodi i neka prava, iskrena ljubav. Romansa koju Djevice započnu sada može da ima svetlu budućnost.

2. Vaga

Ukoliko ste orđeni u ovom vazdušnom znaku, još od početka godine svjesni ste toga da je sreća na vašoj strani, što će se u drugom delu godine posebno odraziti na polju karijere.

Bićete spremniji da preuzmete inicijative i borićete se za svoje ambicije i ciljeve. Imaćete uspjeha u više stvari paralelno, pa je ovo dobro vreme i za novi posao ili novi hobi. Ako, pak, ostanete na starom poslu, čeka vas veliki napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako dobro iskoristite priliku, napredovaćete, pa će vam se to i finansijski isplatiti.

U ljubavi Vage očekuje mnogo strasti i romantičnih iskri, a neki predstavnici ovog znaka mogli bi da se vrate i staroj ljubavi.

3. Vodolija

Na poslovnom planu događaji će se razvijati brzo i zanimljivo, ali to bi moglo da vas uplaši. Nemojte strahovati, jer će se ispostaviti da je to nešto najbolje što vam se u poslednje vrijeme dogodilo.

Uspješno ćete balansirati između srca i razuma, pokazujući bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu. I to ćete učiniti podjednako u poslu, kao i u ljubavnim i porodičnim odnosima. Donijećete mnoge mudre odluke koje će imati dobar efekt na vašu budućnost. Ovo je period kada ćete imati podršku bližnjih za sve vaše zamisli.

4. Škorpija

Škorpije će biti prilično aktivne u sklapanju novih prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspeh na poslu. Vaša osobina da otvoreno primate nova poznanstva sad će biti još vrednija, jer ne znate ko sve može da se pokaže korisnim u poslovnom smislu.

Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno na poslu, gde vas očekuje napredovanje.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija. Oni koji su u vezi naći će se u malo burnijem periodu, ali sve će završiti u skladu i harmoniji.

(stil)

Related posts

Ostavi komentar