Đole Balašević: Ne pitajte jesam li dobro jer to više nikada neću biti

Đole Balašević: Ne pitajte jesam li dobro jer to više nikada neću biti

Kantautor Đorđe Balašević oporavlja se nakon operacije srca zbog koje je morao da otkaže koncert u Kragujevcu. U video poruci, koju je objavila njegova ćerka Jelena, istakao je da je bio četiri dana u bolnici, da su ugradili četiri stenta i da je sada kući.

“Imam dvije vijesti, jednu dobru, jednu lošu. Dobra je vijest da nisam umro iz prve, a loša vijest je da to nije recimo skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj pokušaja. To nije važno. Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam “dotjeran”. Imamo najbolji Institut za kardio-vaskularne bolesti ovdje kod nas u Kamenici, ljekare koje ja poznajem generacijski, i bili su fer. Ja kada odem kod ljekara, uvijek mi nešto vade. Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića”, rekao je Balašević i nastavio:

“Rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne vjerujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina, ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali… Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice”, rekao je kantautor.

Porodica Balašević u posljednje vrijeme često je u tabloidima. Olivera, Đorđeva supruga, postala je nedavno spisateljica. S druge strane, mediji pišu da se Aleksa, sin “panonskog morara”, vjerio u Jerusalimu.

Slični članci

Ostavi komentar