Dritan Abazović: Nemam vremena za emotivnu vezu

Dritan Abazović lider Građanskog pokreta Ura koji svojim obrazovanjem, manirima, ali i originalnim izgledom, od 30. avgusta osvaja medijski prostor širom Balkana, ali i pripadnice ljepšeg pola, u intervju za portal Nova.rs kazao je da nema vremena za emotivnu vezu, i da “sloboda nema cijenu”.

“U posljednje vrijeme stalno me pitaju – imam li djevojku? Kad kažem da nemam, ne vjeruju mi. Ljudi ne shvataju da za mene sloboda nema cijenu, a trenutno imam i previše posla koji mi oduzima svaki trenutak, nema pauze”

Svoju popularnost kod nježnijeg pola 35-godišnji političar ovako je objasnio:

“Ne znam da li zato što su čule da sam slobodan ili ih privlače političari, ali od kako je krenulo ovo medijsko promovisanje moje ličnosti, od kako me svuda ima, žene me bukvalno saleću, ne mogu da se odbranim. Sviđa mi se što mogu da se našalim sa njima, normalan sam čovjek i nisam neki matorac, imam energije za sve, ništa ne brinite. Kažu da sam vatren, tako da je možda to ono što ih privlači”

Internetom, društvenim mrežama, tokom posljednjih nekoliko nedjelja kruže snimci, gifovi, čak i stikeri sa njegovim likom, a njemu je sve to krajnje simpatično.

“Najviše mi se sviđa šala na račun frizure. To su smislili Nikšićani. Ranije se dešavalo da neko uđe u frizerski salon, pa kaže: ‘Ošišajte me na italijanku’, a sad kod frizera traže, ni manje ni više, nego ‘dritanku’. Oduševljen sam!” iskren je Dritan, a frizuru, koja mu je zaštitni znak, ne planira da mijenja.

Izvor: Nova.rs/ Foto/ youtube

Related posts

Ostavi komentar