Drugi Montenegro Beer Fest od 24. do 26. jula

Drugi Montenegro Beer Fest od 24. do 26. jula


„Ne treba posebno obrazlagati da što manifestacija ima širi opseg i značaj, veći procenat regionalnog učešća i uključenost regionalno poznatih ličnosti, to je i zainteresovanost medija za nju veća, a time je veća i promocija destinacije, ali i njene kulture i običaja, ekonomije i privrede“, rekao je Huter.
On je podsjetio da je prvi Montenegro Beeer Fest privukao veliki broj posjetilaca svih dobi iz cijelog regiona i time postavio Cetinje na mapu festivala koji se ne smiju propustiti.
„Sklon sam da prognoziram da ćemo krajem jula ove godine biti svjedoci posjećenijeg i još uspješnijeg Montenegro Beer Festa nego što je bio prvi. Mada, da bude i na nivou prošlogodišnjeg nećemo se
buniti“, istakao je Huter.
Koproducent festivala Dejan Grastić iz Beogradske kulturne mreže kazao je da je festivalski turizam u ekspanziji u svijetu, jer stvara atipična iskustva koja su veoma važna prilikom donošenja odluka o putovanjima.
Prema njegovim riječima, manifestacioni turizam prepoznat je od Prijestonice Cetinje i Vlade Crne Gore, navodeći da sva istraživanja govore “da se svaki euro uložen u manifestacije trostruko vraća destinaciji u kojoj se dešava”.
Drugo izdanje festivala je ključno, kazao je on, napomnući da će ove godine beogradsko izdanje festivala postati punoljetno.
Đorđe Pajović iz grupe Tap 011 kazao je da odavno nijesu nastupali u Crnoj Gori, te da očekuju dobar nastup.
„Uvijek smo bili dobro dočekani u Crnoj Gori. Nadamo se da nam se publika uželjela, tako da jedva čekamo da dođemo i sviramo“, rekao je on.
Inspektor Blaža podsjetio je da jedan od ambasadora Beer Festa, navodeći da se nada da će „u Prijestonici Cetinje pružiti jedan od nezaboravnih nastupa“.
„Pozivam sve ljude da dođu da napravimo što bolju atmosferu. Vidimo se uskoro na Cetinju“, poručio je on.
Montenegro Beer Fest organizuje se pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore i Prijestonice Cetinje. Producenti festivala su MNEvent I Beogradska kulturna mreža.

Slični članci

Ostavi komentar