Emotivno pismo đeda Nine Žižić vraća vjeru u ljubav

Pjevačica Nina Žižić važi za jednu od naših najljepših dama na domaćoj sceni. Svojom harizmom i neodoljivim šarmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ova mlada umjetnica je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fesjbuk podijelila jedno emotivno pismo koje je njen đed svojevremeno napisao njenoj baki.
nina 1
– Ovo je pismo koje je moj đed svojevremeno napisao mojoj babi pa nisam mogla da odolim, a da na neki način ne napravim paralelu sa svim današnjim “seen-ovima”, DM-ovima, followerima, lajkovima itd. Cijelo pismo je čista ljubav, ali sam izdvojila neke najupečatljivije djelove– napisala je Nina. nina 2
Ona je dodala da pismo nosi naziv “Poslijeponoć”.
– Kad volim, ja volim svim bićem! Kad volim, ja se poklanjam svim bićem! Otuda, kad me neko voli, hoću da me voli svim bićem! Otuda, kad me neko voli: hoću da mi se poklanja svim bićem! Jedino takvu ljubav priznajem, i ja i život! Jedino takva ljubav je prava ljubav! A ja hoću pravu ljubav. Meni je dosta malih, sitnih ljubavi! Vjeruj mi: od njih mi se već tako silno gadi! Jer to nijesu ljubavi, to je ironija života! Strašna ironija!” Na kraju pisma stoji:
20180319_163755
– Za odgovor ostavljam tebi i tvom karakteru na raspoloženje. Ako me voliš svim bićem: odgovori! Ako ne: pocijepaj ovo pismo i pošalji mi ga tako pocijepano… čekaću.’’ I tako Mira ne pocijepa pismo.  P.S. Ona je njega zvala Serjoža pa otud i taj potpis- stoji u pismu.
R.N. foto: Aleksandra Jović, instagram

Slični članci

Ostavi komentar