Eurosong: Bivša Jugoslavija se ujedinila u Tel Avivu i Amsterdamu

Učesnici Eurosonga polako privode kraju posljednje promotivne nastupe pred odlazak u Torino, gdje ih od 10. do 14. maja očekuju velika bina i milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Ova sedmica bila je rezervisana za dva velika promotivna događaja, a ugostili su ih Tel Aviv i Amsterdam. Vladana, koja će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu i uz numeru “Breathe” pokušati da nam donese treće finale u istoriji, bila je zapažen učesnik oba događaja.

Iako se crnogorski evrovizijski tim još nije oglasio i informisao javnost o Vladaninim nastupima, učinila je to pjevačica putem društvenih mreža.

Na osnovu dostupnih snimaka, evidentno je da evropska publika uživa u Vladaninoj interpretaciji pomenute numere, a očigledno je da se Vladana nije štedjela, te je predstavila ovogodišnji evrovizijski projekat članovima mnogih inostranih medija.

Lijepa slika stigla je i iz Tel Aviva i iz Amsterdama, a naročito je bilo zanimljivo vidjeti reprezentaciju bivše Jugoslavije na okupu, pošto su Vladana, Konstrakta iz Srbije, Andrea iz Sjeverne Makedonije i Mia Dimšić iz Hrvatske veći dio vremena provele zajedno, naravno uz ostale članove pomenutih delegacija.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Podsjetimo, Crna Gora će na Eurosongu nastupiti 12. maja, u drugom polufinalu.

Related posts

Ostavi komentar