Evo kako da zablistate tokim sive jeseni

Noseći komadi, modni dodaci ili pak crveni karmin – nebitno je – sve dok se na neki način crvena boja provlači kroz vaš odraz u ogledalu. Boja radosti i strasti tu je da oboji sivilo jesenjeg perioda i osvježi vaše dnevne i večernje kombinacije, piše Journal.

Jesen uvijek vezujemo za neutralne palete boja, bile one mliječne ili zagasite. Nerijetko garderober obogatimo i komadima u crnoj boji, a braon bordo i maslinasto zelena su logičan izbor. Međutim, ne i ove sezone. Crvena boja prkosi jesenjoj modnoj monotoniji i osvježava naše svakodnevne kombinacije.

Ključni komad u ovoj boji je crveni sako , a pored standardnih u fokusu su i komadi od tvida. Crvena torba idealno će razbiti klasičnu ‘bijela košulja – crne pantalone’ kombinaciju, a crvene mokasine sjajno idu uz teksas.

Izbor komada u crvenoj obogatiće vaš garderober i pružiće mu dašak nove energije. Izlazak iz bazičnih i neutralnih kolor paleta počeo je ljetos uporedo sa Barbie manijom i pink tonovima. Nova sezona zahtijeva nove modne igrice a ove jeseni sav ulog stavite na – crveno.

Related posts

Ostavi komentar