Evo kako je Bojana Gregorić Vejzović čestitala bratu rođendan

 

Jedna od najomiljenijih hrvatskih glumica objavom koju je podijelila na Instagramu dirnula je sve koji su je pročitali. Naime, Bojana Gregorić Vejzović bratu je čestitala rođendan predivnom posvetom.

Dijete sam rastavljenih roditelja.Iako sam imala srećeu da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja,moj 11.god stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada,odmah i ovdije.Od vođenja u vrtić,pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka,što on kao budući dipl.ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti,zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet🙈.Od brige jesam li i koliko pojela za doručak.Vožnji biciklom,vođenja u park,nagledao su kung-fu filmova zbog mene.Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening…U disco sam prvi puta išla u njegovoj pratnji,vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet,kada me nosio na leđima.Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav.Stara slika za starca😜😅…ma ne,ne da se fotkat baš i odbija mreže….kmet🤣! Sretan ti rođendan brath ❤️you to the🌛and back❣️ #brother #birthday #eternal #love #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v) on

 

”Dijete sam rastavljenih roditelja. Iako sam imala sreću da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mog odrastanja, moj 11 godina stariji brat Tomislav uveliko je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada, odmah i ovdje. Od vođenja u vrtić, pisanja domaćih zadataka i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka, što on kao budući dipl. ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti, zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet. Od brige jesam li i koliko pojela za doručak, vožnji biciklom, vođenja u park, nagledao se kung-fu filmova zbog mene. Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening… U disko sam prvi puta išla u njegovoj pratnji, vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet, kada me nosio na leđima. Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav. Stara slika za starca… ma ne, ne da se fotkat baš i odbija mreže…. kmet! Sretan ti rođendan, brate”, napisala je.

Dnevnik.hr

Slični članci

Ostavi komentar