Goca Tržan o Konstrakti: Klincima se svidjelo nešto što nije smeće

Pjevačica Goca Tržan bila je primorana da odustane od učešća u takmičenju “Pesma za Evroviziju ’22” i tako je propustila šansu da se umiješa u trku za odlazak na Eurosong pod zastavom Srbije. Nekoliko dana po završtku takmičenja na kom je pobijedila Konstrakta sa numerom “In corpore sano”, Tržan je na svom zvaničnom Jutjub kanalu objavila snimak u kom otkriva da se osjećala toliko loše da čak nije imala snage da pogleda nijedan nastup uživo, već je to učinila naknadno.

Iako nije učestvovala, Goca je evidentno zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena načinom na koji je takmičenje realizovano, a naročito su je iznenadili, kako kaže, glasovi publike – i to u korist pobjednice.

“To mi je dalo nadu da umjetnost može biti komercijalna i prihvaćena, jedino što treba da bude vidljiva. Ima mnogo ljudi koji žele da čuju ovako nešto, samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, nastup joj je bio vrh. Uopšte nije potrebno da skačeš sa plafona. Da sam bila na Beoviziji – takođe bih bila prezadovoljna njenim nastupom. Koncept je suština, to što je ona htjela da kaže nastupom, tekstom. Ko razumije – razumije, ko ne razumije – neka gleda neki krezavi program, briga me”, iskreno je naglasila Goca.

Ona dodaje da pobjednička pjesma nije “gotivna” samo njenim drugarima i njoj, već i klincima koji su, kako navodi, potcjenjeni od novinara i muzičara.

“Počeli smo da im nudimo ono što mislimo da žele da čuju. Klinci nisu glupi, svidjelo im se nešto što nije smeće. I svidjela im se umjetnica koja mora biti zdrava. Prirodno lijepa, nevulgarna, obrazovana, majka dvoje djece, interesantna, žena sa konceptom nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna”, zaključila je Goca.

Related posts

Ostavi komentar