Grupa “Parni valjak” nastupa na City Groove festivalu 3. jula 

Jedan od najboljih bendova Balkana i začetnik novog vala Parni valjak nastupiće na ovogodišnjem City Groove festivalu i to 3. jula na otvorenim terenima Bemax arene u Podgorici.Ovoga puta stižu sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji je postao dio benda nakon što je preminuo pjevač i jedan od osnivača Aki Rahimovski. Tako će publika imati priliku da čuje neke od najvećih hitova poput „Sve još miriše na nju”, „Dođi”, „Jesen u meni”, „Ljubavna” u drugačijoj interpretaciji, kao i posljednji hit Valjka „Moja glava, moja pravila” koji je upravo snimio Igor Drvenkar.

Igor je pjevao u raznim bendovima, a oprobao se i u nekoliko mjuzikla, među kojima su “Jesus Christ Superstar”, “Uskrsli” i “Ljepotica i Zvijer”.  Komponovao je, aranžirao i producirao muziku za predstave. Od 2015. do 2022. bio je frontmen grupe Gea, s kojom je snimio autorski album, a prije nego što se priključio Valjku nastupao je kao solo izvođač. Gledaoci ga pamte i po upečatljivim nastupima u omiljenoj HRT-ovoj emisiji „A strana”.

Parni valjak je rock sastav osnovan 1975. godine u Zagrebu, koji je neprestano aktivan. Već u  prvoj godini postojanja imali su 154 nastupa, a godinu dana kasnije objavili prvi album “Dođite na show”. Do sad su objavili 19 studijskih albuma i nekoliko live projekata. I u novom sastavu njihove koncerte prate prepune arene i trgovi. Evo prilike da i naša publika uživa u nastupu jednog od najboljih sviračkih sastava svih vremena.

Osmi City Groove biće održan od 2.do 4.jula, a već je najavljeno da će ovogodišnji festival otvoriti italijanski hitmejker Zucchero.
Ulaznice po promotivnoj cijeni se mogu kupiti preko platforme http://www.fixr.co.

Related posts

Ostavi komentar