Haljine koje naglašavaju ženstvenost i slobodu

Ljeto zbog visokih temperatura podrazumijeva i laganije i prozračnije materijale u kojima će naša koža da diše.
Upravo je to razlog zbog kojeg u ljetnim mjesecima volimo haljine koje uvijek izgledaju elegantno, ali i casual pa ih je lako kombinovati za dnevne obaveze i večernja druženja.

Jedna takva haljina ove sezone oduševila je dame koje vole i prate modu, a to je vrećasta haljina, koja se može naći u dugoj, kratkoj ili varijanti do koljena. Ono po čemu se ove haljine ističu jeste što zahvaljujući volanima naglašavaju slobodu i snažnu ženstvenost.

Prihvatljiva cijena i kombinovanje

Osim prihvatljive cijene, ova haljina je posebna zbog svog kvadratnog ovratnika, ali i puf rukava pa se može nositi na nekoliko načina. Tako možete rukave spustiti na nadlakticu ili ih nositi regularno, a svaki put će izgledati odlično.

Spuštene naramenice i marama na glavi daće pravi morski ugođaj čak i ako još niste otišle na godišnji odmor.

Uz nju odlično izgledaju slamnati dodaci kao i drvene torbice koje su takođe hit već nekoliko sezona.

Vrećaste haljine sa džepovima

Vrećaste haljine sa džepovima, ovalnim izrezom i kratkim rukavima odličan su izbor za opuštenije prilike i za svakodnevu varijantu u nekoliko boja rađene od kombinacije vune, pamuka i poliestera. Dostupne su u više veličina i boja.

Nježno ljubičasta haljina nepogrešiv je izbor jer savršeno pristaje uz bilo kakav ten i boju kose. Nenametljiva, a opet kao upečatljiva ova haljina je stvorena za ljetne zabave ili dnevne varijante kada ste baš raspoloženi da zasijate. Možete ih nositi na patike, sandale, espadrile, u svakoj kombinaciji imaćete dozu elegancije.

(nezavisne)

Related posts

Ostavi komentar