Horoskopski znaci s kojima je veza gotovo nemoguća

 

Većina ljudi želi da nađe nekoga ko će biti uz njih i u dobru i zlu. Međutim, zvijezde nisu baš svima naklonjene kada je dugoročna ljubavna veza u pitanju. Ova tri znaka su prilično tvrd orah kad su veze u pitanju.

 

Djevica

Osobe rođene u znaku Device od samog početka nemaju predispozicije za vezu jer zbog svoje izrazito kritičke prirode svaku osobu pokušavaju da promijene i prilagode sebi. Djevice će od vas očekivati nemoguće i tajno će vas testirati jer odbijaju da budu s bilo kim ko ne zadovoljava sve njihove uslove.

Škorpija

Škorpije imaju puno dobrih kvaliteta koji će vas privući . Međutim, zbog svoje ambicioznosti i žeđi za uspjehom neće im biti drago da se prilagođavaju vama i udovoljavaju vašim željama. Pravo je čudo vidjeti osobu rođenu u ovom znaku koja tuđe potrebe i želje stavlja na prvo mjesto.

Ovan

Iako će vas privući samopouzdanjem, Ovnovi moraju da zadrže svaku situaciju pod kontrolom. Izludeće vas njihovo opsesivno planiranje i želja da uvijek budu u centru pažnje. Ovan ne može da podnese osobu jednako intenzivnog karaktera pa ako primijetite da vam veza s osobom rođenom u ovom znaku ide dosta dobro, budite svjesni činjenice da su izvršili dominaciju nad vama i da smatraju da ste vi njihova marioneta.

Noizz/Izvor: Index

Slični članci

Ostavi komentar