Incident u Osnovnoj školi Savo Pejanović učenik fizički nasrnuo na nastavnika?

Na društvenim mrežama širi se video snimak navodnog incidenta koji se juče desio u učionici Osnovne škole “Savo Pejanović” u Podgorici.

Nezvanično, na video snimku se ne vidi rasprava i dio kada je učenik nastavnika oborio na pod. Potom je nastavnik želio učenika da izvede iz učionice, pri čemu je došlo do ovog incidenta.

Ove informacije kao ni vjerodostojnost snimka nijesu za sada zvanično potvrđeni iz uprave škole, jer je direktorica Milja Božović novinarki TVCG rekla da joj prekida popodnevni odmor, a nakon što joj je proslijeđen video snimak, nije odgovarala na pozive.

Prema nezvaničnim informacijama učeniku je izrečena mjera prebacivanja u drugu školu još u prvom polugodištu, ali kako roditelji tvrde, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija još nije našlo rješenje.

Kako tvrde roditelji đaka odjeljenja devetog razreda OŠ “Savo Pejanović”, koji su se obratili Vijestima, učenik je ušao na čas deset minuta pred kraj, provocirao nastavnika, da bi i fizički nasrnuo na njega kada je htio da ga izvede iz učionice.

Tvrde i da je učenik u posljednje vrijeme postao “krajnje grub, nasilan i problemmatičan”.

Related posts

Ostavi komentar