Ivana Dudić: Ovo je tajna moje duge i bujne kose

Ivana Dudić (28) je uvjerljivo dočarala kako hrabre, tako i opasne likove u popularnim tv serijama, koje su je posljednjih godina lansirale među najangažovanije srpske mlade glumice.

Moć scene osjetila je još u djetinjstvu kada je zakoračila u svijet magije i već sa devet godina postala vicešampionka Balkana u juniorskom mađioničarstvu.

Lijepa glumica priznaje da je njeno lice zbog prirode posla opterećeno teškom šminkom, a u intervjuu za Stil otkrila je i koje beauty navike svakodnevno primjenjuje za lijep ten i izgled kože.

– Kvalitetan san mi pomaže kod održavanja lica s obzirom na izloženost scenskoj šminki. Važno mi je da čim završim snimanje i stignem kući skinem šminku, dobro očistim lice tonikom i namažem hidrirajućom kremom.

O tome da li se šminka privatno, kao i kakvim sjenkama ističe svoju svoju lijepu boju očiju Ivana kaže

– Vrlo rijetko se šminkam, iskrena da budem i ne znam da se šminkam. Znam samo da stavim puder, maskaru i da iskonturišem lice. Moja boja očiju je uvijek prirodna, možda zato što i ne znam da stavljam sjenke, u zavisnosti od svijetla i raspoloženja tako se i boja mijenja.

Ivana je poznata po dugoj, bujnoj i zdravoj kosi, a za to ima sjajan prirodni recept.

– Naša šefica šminke na seriji “Crveni mesec”, Dragana mi je dala genijalnu mješavinu sa pantenolom, vitaminom B i koprivinim uljem s kojom uspijevam da održim kvalitet, jačinu kose i ubrzam rast. Da ne koristim taj prirodni šampon vjerujem da bi moja kosa bila dosta oštećena s obzirom na često korišćenje prese, pegle i feniranja. Savjetujem ženama da koriste prirodne sastojke koji pomažu u obnavljanju i rastu kose, dovoljno je samo da ih sipate u dječji šampon i izmućkate prije svakog korišćenja.

Za njen stil odijevanja, zaslušna je ona sama, ali i njena mama.

– Samo slijedim svoj osjećaj, tako radim sve u životu. Naravno, dok je majka imala uticaj na moj stil odijevanja, uvijek mi je pomagala i bila je odlična u tome. I danas kad vidi neki dobar odijevni komad, kupi mi ili pokaže. Definitivno je mama zaslužna za moj pravac odijevanja. Omiljeni aksesoar su mi naočare za sunce, one su moj mondi fetiš – otkriva lijepa glumica.

Slični članci

Ostavi komentar