Izazovan stajling za predstavljanje novog albuma

Najveća zvezda hrvatske i regionalne muzičke scene, Severina, u prisustvu saradnika, prijatelja i obožavalaca izvanično je predstavila javnosti sadržaj svog dugo očekivanog 13-tog albuma „Halo“kao i saradnju sa vodećom svjetskom aplikacijom za razmjenu poruka . Severina je dobila sopstveni paket Viber stikera, dostupan za besplatno preuzimanje  ovde.

 

Album sadrži 17 pažljivo odabranih pjesama, za koje se očekuje da će sa velikim uspjehom naslijediti hitove sa albuma „Dobrodošao u klub“. Novi album „Halo“ odlikuju različiti stilovi i žanrovi pop muzike, koje Severina karakteristično lako kombinuje na način koji pruža prepoznatljivi izgled i zvuk.

Iako javnosti nije poznata kao kompozitor, Severina je upravo napisala muziku i riječi za pjesme „Pogled ispod obrva“, „Mili moj“, „Djevojka sa sela“, „Prijateljice“, „Ja samo pjevam“, „Ostavljena“…

Pjesme sa novog albuma „Halo“, već su preslušane preko 230 miliona puta na YouTube-u.. Vrhunska produkcija i 14 novih spotova koje je snimila propraćeni su ovacijama na promotivnoj žurci u zagrebačkom klubu „Opera“.

Brojne Severinine kolege, prijatelji i obožavaoci – a među njima porodica Kojić, Tonči Huljić, Branko Đurić Đuro, Goran Karan, Filip Miletić, Nives Celzijus, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vuica, Amir Kazić Leo i mnogi drugi su uživali u muzici i proveli noć za pamćenje

 

Foto: Luka Marotti, Goran Peresin

 

 

Slični članci

Ostavi komentar