Jakna koja je opet u trendu! Da li je imate u svom garderoberu?

Već nekoliko sezona unazad hit zime jeste avijator jakna. Kožna jakna sa krznenom postavom i ove sezone je nezaobilazna. Omiljena među devojkama, sjajna u bilo kojoj modnoj kombinaciji. Čini nam se da nikada neće izaći iz mode.

Na tržištu postoje kraće i duže varijante ove jakne, kao i crne ili braon boje. Koliko varijanti ove jakne postoji, možemo primetiti i na Instagramu gde gotovo svaka poznata ličnost i blogerke poseduje jednu fotografiju u njoj.

Međutim, ako ste se zasitili džombastih i teških jakni i konačno želite da izgledate ženstveno u istoj, avijator jakna je pravi izbor. Zasigurno ćete uvek izgledati moderno i stilizovano bez da se smrznete (što je slučaj kod većine nas…).

Možete je nositi u bilo kojoj situaciji. Bilo da idete na piće sa drugaricom ili u noćni izlazak, veoma lako i lepo se kombinuje. Možete je kombinovati sa haljinom ili suknjom i džemperom. Ili sa dubokim kožnim pantalonama i belom bodi majicom.Na štikle ili ravnu obuće, izgledaće uvek odvažno.

Ukoliko još uvek niste nabavili jednu ovakvu jaknu, pravi je trenutak da to učinite sada jer su ove jakne gotovo u svim radnjama na sniženju.

B.S. / Foto: Instagram

Related posts

Ostavi komentar