Jakne, blejzeri, suknje, pantalone: Veliki povratak kariranog uzorka

Ove jeseni otvorenih ruku dočekajte šarmantan trend – karirani uzorak. Najnovije kolekcije uključuju niz kariranih modela. Taj uzorak pojavljuje se na ravnim blejzerima, dugim kaputima i suknjama, a krasi i modne dodatke poput šala i torbe. Njegova prisutnost u kombinacijama čini cijeli izgled upečatljivim i inspirativnim. Pruža dašak zanimljivosti klasičnim kombinacijama ili dopunjava vašu šarenu i živahnu estetiku.

Osvježite kombinaciju uzorkom

Osim što pruža otmen i luksuzan svakoj kombinaciji, karirani print super je izbor za dodavanje dinamike cijelom izgledu. Svoju klasičnu i minimalističnu kombinaciju osvježite zanimljivim printom. Ležerno i šik istovremeno, piše Journal.

Za ljubitelje upečatljivih i inspirativnih kombinacija, koristite više kariranih uzoraka ili ih miješajte sa žarkim bojama i raznim uzorcima. Manje hrabri modni fanovi mogu dodati dašak uzorka u kombinaciju kako bi ju osvježili i oživjeli.

Ako ste ljubitelji svevremenskih neutralnih kombinacija, birajte suptilan karirani uzorak, a za inspirativnu i kreativnu estetiku birajte živahan karirani print.

Kako ga pravilno kombinovati?

Birajte blejzere ili kapute s kariranim uzorkom i samo ih prebacite preko svakodnevne kombinacije. Nosite ih s ravnim farmericama, pletenim džemperom i ležernim patikama. Savršen ležeran izgled za dan u pokretu.

Kombinujete karirane pantalone s opuštenom košuljom i kratkim kaputom i koledžicama. Sofisticiran i atraktivan izgled za posao.

Za kreiranje romantičnog jesenjeg izgleda, uparite mini kariranu suknju s decentnom bluzom i predimenzioniranim mantilom i bajker čizmama, dok midi suknju možete nositi sa klasičnom majicom i kožnom jaknom. Urban i moderan izbor za ljubitelje trendova.

Karirani uzorak čest je i na modni dodacima. Nalazimo ga na omiljenoj obući čak i na baletankama u kultnom Barberi uzorku ili na šalu kao dodatak kombinaciji u hladnim danima. Ako želite samo dašak uzorka, pogodan izbor je torbica na rame s kariranim printom. Dodajte ju i osvježite svakodnevni izgled.

Karirani kaputi i jakne

Karirani kaput biće vaš osnovni komad ove jeseni. S lakoćom ga kombinujte u klasičnim i minimalističnim kombinacijama.

Kreirani blejzer

Idealan izbor unošenja kariranog uzorka u svoje svakodnevne i formalne kombinacije je preko blejzera. Pregršt modela postoji u prodavnicama, na vama je da izaberete sitnije ili krupnije kockice.

Karirane pantalone

Uzorak možete unijeti i u donji dio kombinacije poput pantalona i suknja. Za formalne kombinacije birajte poslovne pantalone, a moderne verzije usavršite sa kariranom mini ili midi suknjom.

Karirani modni dodaci

Savršen izbor za dodavanje daška zanimljivosti u svestrane kombinacije za razne prilike.

Related posts

Ostavi komentar