Jana Milić Ilić: Odlazak majke je gubitak koji čovjek nikada ne preboli

Jana Milić Ilić: Odlazak majke je gubitak koji čovjek nikada ne preboli

Iako su se upoznali prije tri godine kad su počeli da snimaju seriju “Istine i laži”, glumci Jana Milić (37) i Zoran (38) Pajić izgradili su snažno prijateljstvo u kome međusobno dele sreće i tuge i povjeravaju najveće tajne.

Prijatelji pričaju o svemu pa i o teškim trenucima u životu koji su, iako prošli, zauvijek ostali deo njih.

foto: Aleksandar Krstić

Jana je u intervjuu za magazin “Gloria” priznala da bi voljela da je momentu kada je izgubila najdraže biće u životu, svoju majku Danicu, imala Zorana kao prijatelja pored sebe.

– Nema teme o kojoj Zoran i ja nismo razgovarali. Još na početku našeg prijateljstva pričali smo šta je ko od nas preživio. Ispričala sam mu o najbolnijem periodu u životu kada sam izgubila majku Danicu. Bila je profesorka srpskog jezika i književnosti. Preminula je 2005. godine od kancera, u vrijeme kada je trebalo da diplomiram. To je gubitak koji čovjek nikada ne preboli, ali nauči da živi s njim, pogotovo kako postaje stariji. Dešavalo se da dođem na snimanje neraspložena i zato što naiđe taj period godine kada se sve to desilo i kada se probude sjećanja, a da mi Zoran pruži prijateljsku utehu i podršku. Nekad je to bilo par riječi, nekad zagrljaj, a nekada i samo pogled. Žao mi je što nisam imala Zorana za prijatelja u vrijeme kada se to dešavalo – iskrena je glumica.

Slični članci

Ostavi komentar