Japanski način pomlađivanja lica

Zogan je japanska pomlađujuća masaža lica, u prevodu označava – stvaranje lica, a predstavila ju je, i privukla pažnju širom svijeta, popularna japanska stilistkinja i ekspert za ljepotu – Jukuko Tanaka.
Posljednjih nekoliko godina raste interes žena svih uzrasta za Zogan masažu. Prilično je jednostavna, lako se nauči i dostupna je svima, a oduzima samo 5-7 minuta dnevno. U vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primjetno pomlađivanje lica! Jukuko Tanaka garantuje da već nakon dvije sedmice svakodnevne masaže možete da primijetite prve pozitivne rezultate. Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminiše se natečenost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci, rješava se problem “drugog podbratka”. Takvi rezultati postižu se zbog masiranja određenih “magičnih tačaka ljepote”.

1. Limfna masaža Zogan aktivira izbacivanje toksina, poboljšava prokrvljenost tkiva i oslobađa ga od suvišne tekućine.

2. Duboka masaža mišića lica, koja obuhvata tehniku ​​ručne terapije, opušta mišiće, blagotvorno djeluje na kožu i krvne sudove lica, jača i revitalizuje ih, zateže konture lica.

3. Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno) značajno će pomladiti kožu lica, eliminisati sitne i značajno smanjiti duboke bore. Riješićete se natečenosti, podočnjaka i drugog podbratka.

Zogan masažu treba obavljati uz upotrebu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice. Jukuko Tanaka preporučuje ulje pamuka. Neki ga zovu još i “zlatno ulje”. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućava da ga koža s lakoćom upije. Ostavlja poseban osjećaj glatkoće, a vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija. Ako ne pronađete ulje pamuka, slobodno možete koristiti drugo biljno ulje, pogodno za kožu lica.

Kontraindikacije za obavljanje masaže su bolesti limfnog sistema i bolesti kože lica. Ako ste prehlađeni, curi vam nos i imate povišenu temperaturu – bolje da se suzdržite od masaže, jer prije svega utiče na limfni sistem, aktizogan masažaOdvojite desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađivanju! Ovaj video će vam pokazati kako da pravilno radite Zogan masažu. Ne treba vam ni ogledalo, samo gledajte i ponavljajte pokrete, dok ne zapamtite!

(Gracija)

Related posts

Ostavi komentar