Jedan detalj ove jeseni mijenja sve

Jedan detalj ove jeseni mijenja sve

Ako nešto volimo u vezi mode to je onda igranje sa njom i činjenica da sa samo nekoliko detalja možete ne samo podići, već i promijeniti čitav utisak i čitav stajling.
Ove sezone taj detalj je zahvaljujući eri 80-ih u fokusu ne samo ove jeseni, već smo imali prilike da ga vidimo i na upravo održanim revijama u nekim od najvećih svjetskih metropola – biće u fokusu i tokom proljeća i ljeta 2020.
U pitanju je kaiš, a sve što vi treba da uradite jeste da stegnete pojas sa stilom!

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da uz pomoć ovog aksesoara transformišete izgled u trendovsku kombinaciju.

Sa pantalonama visokog struka
Osamdesete su opet relevantne, što znači da ćemo opet nositi pantalone visokog struka; idealno sa širokim pojasom. Sjetite se pravila kontrasta: modni dodaci od grube kože najbolje će izgledati uz meki lagani džemper ili laganu bluzu u nježnim nijansama.


Sa bluzama širokih rukava
Harmoniju niko nije otkazao: što su ramena šira – struk je uži. Što je još jedna omiljena stilska tehnika iz 1980-ih, koja je danas i te kako u fokusu. U slučaju večernjeg looka, kaiš može poslužiti kao ukras – odaberite lančane kaiševe ili modele vezene s kristalima.

Sa strukiranim jaknama
Budimo iskreni, doba #oldceline bilo je lepo, ali uvek nam je nedostajalo graciozno strukiranje naših ženstvenih oblina. Izgubljeno vrijeme možete nadoknaditi jaknama iz novih jesenjih kolekcija ili oversized jaknama koje su preostale iz prethodnih sezona, strukiranim širokim muškim remenom.

 

(elle.hr)

Slični članci

Ostavi komentar