Jedinstveni stil urbane buntivnice

Pjevačica Ana Stanić mnogo puta do sada dokazala je da važi za damu prefinjenog ukusa, kako muzičkog tako i kada je moda u pitanju. Već godinama ona gaji sopstveni stil koji odstupa od domaćeg standarda što nju n brine jer se nikada nije prilagođavala trendovima.

ana stanic 5

Kako u modnom tako i u muzičkom smislu pokazala je  svoju posebnost. Novom pjesmom “Ono što smo mi” je to ponovo potvrdila.

Volim da investiram u klasične komade: crni sako, bijelu košulju, trenč mantil, motorske čizme, rokersku jaknu, iznošene farmerke, dobru maramu.

ana stanic 6

Imam utisak da nikada nemam dovoljno kožnih jakni. Starke su uvek dobro rješenje za dan a,dobro je kad vjenčanicu možete kasnije da nosite kao večernju haljinu…

ana stanic 4

Nedavno sam otkrila koliko se dobro osećam u svilenoj košulji muškog kroja. Volim da kombinujem tanke ljetnje haljine sa motorskim čizmama i volim večernje haljine sa golim leđima.

ana stanic 2

 

Preferiram muška odijela na ženi, a ukoliko je autfit previše seksi volim da ga upotnim nekim pank detaljem.- rekla je ranije Ana Stanić

ana stanic

Slični članci

Ostavi komentar