Jednostavna pravila dugovječnosti ruske biohemičarka Marve Vagaršakovne

 

Osnova njenih teorija počiva na istraživanju uzroka modernih bolesti, uključujući alergije, hipertenziju, rak, dijabetes i ostale bolesti koje zvanična medicina naziva “bolestima načina života”.

  1. Izbor hrane

Niko ne želi da se razboli. Želja da vas ništa ne boli je sasvim normalna, a bolest je pravi zločin prema organizmu.

“Prilagođavanjem ishrane ćete prilagoditi cio život”, kaže Marva (84)  i objašnjava da se uz adekvatnu hranu ne mijenja samo tijelo, već i psiha.

  1. Moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome

Simptomi ne mogu da se izliječe, mogu samo privremeno da se umire. Ali, onda se ponovo javljaju, u istoj ili sasvim novoj formi. Najgore od svega je to što tada bolest ima tendenciju da postane hronična ili da evoluira u neku drugu, još goru.

“Na primjer, ako ste kao dijete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35. formira rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne”, kaže Marva i dodaje da su te stvari mnogim ljekarima i dalje neshvatljive.

“Zapamtite, sve što vas je mučilo u djetinjstvu, pojaviće se u odraslom dobu kad tad, u nekom obliku”, upozorava doktorka.

Pravilna i nepravilna ishrana

Hrana je pravi blagoslov, ali može da postane i pravo zlo.

“Zla hrana je ona koja se prodaje u kantinama, jede u vrtićima, školama, bolnicama, vojsci. To je pravi kriminal za zdravlje. Zbog nje se djeca u vrtićima razboljevaju. U Švajcarskoj, na primjer, djeca u vrtićima jedu voće, salate i čaj sa medom. To je djeci dovoljno da budu sita i zdrava, fizički i mentalno.

Crijeva su prepuna ostataka fekalnih materija, trule i polutrule sluzi, živih, poluživih i mrtvih parazita. Dio hranljivih materija trebalo bi da prolazi kroz zidove creva, ali ne može zbog naslaga ovog otpada. Zato je važno da se pravilno hranite, jer ako se biohemija tijela i biohemija namirnica slažu, tada se tijelo čisti i sprječava se rizik za nastanak bolesti.

Marvin recept za čišćenje tijela od parazita

“Alkalna sredina ubija parazite. Da biste povećali nivo pH vrednosti, jedite sirovo povrće i voće. Izbacite iz ishrane brašno, tjesteninu i slatkiše. Jedna od najdjelotvornijim metoda otklanjanja parazita je gladovanje. Postite i sve će biti u redu sa vašim tijelom. Ne zaboravite i na upotrebu ljekovitog bilja sa medom i sokom od limuna”, savjetuje Marva

Lepa&srećna

Slični članci

Ostavi komentar