Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Ćerka Maša drugi rođendan slavi na Cetinju

Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Ćerka Maša drugi rođendan slavi na Cetinju

Hrvatska glumica Jelena Perčin i devet godina mlađi crnogorski glumac Momčilo Otašević čekaju drugo zajedničko dikete, a Jelena je sada prvi put govorila o trudnoći i novom poglavlju u njihovim životima.
Jelena je ušla u drugo tromjesečje, a kako kaže, nju i Momčila trudnoća je iznenadila.

– Imali smo to u nekoj perspektivi, ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se. Iznenadilo nas je, jer smo u tom periodu čak bili razdvojeni. Jedino je važno da je beba zdrava i da zdrava dođe na ovaj svijet – rekla je glumica za hrvatsku “Novu TV”.

Jelena iz prvog braka ima ćerku Lotu, sa Momčilom je potom dobila nasljednicu Mašu, a sada čekaju dečaka.
– Drago nam je da je dječak, jer imamo već dvije djevojčice. Trudnoća mi je sada drugačija u tom smislu da imam jače mučnine nego u prve dvije trudnoće – rekla je ona.

Glumački par, koji živi u Zagrebu, u narednom periodu biće razdvojen neko vrijeme, budući da Momčilo zbog poslovnih obaveza i snimanja novih projekata dolazi u Beograd.
– Opet ću biti sama. Ali dobro, sad smo nahranili dušu u karantinu, a kad je neko slobodan umjetnik kao Moma jako je dobro i važno da posao krene. Slobodnim umjetnicima je stvarno teško. To su ljudi koji izrazito mnogo rade, imaju jako teške uslove rada, nemaju siguran hljeb u rukama, već zavise od dobre volje poslodavaca – iskrena je bila Jelena.
Njena i Momčilova ćerka Maša uskoro će napuniti dvije godine, a ovim povodom planiraju da okupe porodicu u Otaševićevom rodnom Cetinju.

– Maša uskoro slavi drugi rođendan i slavićemo ga nadam se svi zajedno na Cetinju – istakla je Jelena Perčin.

Slični članci

Ostavi komentar