Jelena Rozga: Vjerujem u ljubav cijelim bićem iako me je često puta demantovala u životu

Jelena Rozga: Vjerujem u ljubav cijelim bićem iako me je često puta demantovala u životu


Nakon jednog od najuspješnijih singlova predstavljenih tokom protekle godine “Moje proljeće” , Jelena Rozga za početak 2020-te donosi novu numeru “Sveto Pismo”.

Pjesmom sa jakom emocijom i porukom koja vas tjera da postavite pitanje “da li je ljubav zaista dovoljna?” Splićanka moćnog glasa je izgleda jos jednom pomjerila granice. -“Sveto pismo” je numera koja vas jednostavno tjera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakome od nas, “Da li je ljubav zaista dovoljna”? Da li je samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je ipak potrebno nešto više ?” Vjerujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema… Ali vjerujem u ljubav i želim da vjerujem cijelim bićem da je sama po sebi ljubav ipak dovoljna, iako me je demantovala u životu, kao i mnoge od nas.”  – izjavila je Jelena, a ovu numeru ćemo premijerno čuti na njenom youtube kanalu u ponedjeljak 27. januara, tačno u podne.

“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere gdje su rođene pjesme koje decenijama žive veličannstveno i u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstveni dašak fenomenalnog Darka Dimitrova koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan sjajan dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić. 

M.N. Foto: Petar Vilović

Slični članci

Ostavi komentar