Jelena Tomašević oduševila publiku u Pljevljima

 

Lijepa pjevačica Jelena Tomašević pred mnogobrojnom publikom u Pljevljima održala je spektakularni koncert za pamćenje. Jelena je izvela sve svoje hitove i atmosferu dovela do usijanja. Posebno pripadnice nježnijeg pola su uživale u njemim hitovima poput “Dobro jutro ljubavi”, “Suncokret”, “Melanholija”, “Vertigo” i mnoge druge. Jelena je uživala u nastupu što je i na kraju potvrdila na svom Fesjbuk profilu reklavši “Hvala vam Pljevalja”.
Inače, Jelena je rado viđen gost u Crnoj Gori, a ranije je za naš portal rekla da sa oduševljenjem nastupa kod nas i da je uvijek vežu lijepa sjećanja.

– Beskrajno se radujem svakom nastupu u Crnoj Gori, ali i privatnim posjetama, posebno ljeti, kada uživam u živopisnim primorskim mjestima, predivnom moru, toploj, domaćinskoj atmosferi i druženju sa ljubaznim, gostoprimljivim ljudima. Imam mnogo prijatelja u Crnoj Gori, i mnogo onih koji vole moju muziku, pa se nadam da ćemo se i ovog ljeta vidjeti na nekom od mojih nastupa- rekla je ranije za naš portal Jelena.

Slični članci

Ostavi komentar